Bezea cu fulgi de ovaz
Ingrediente :
Folosim o tava mica, pe care se presara jumatatea din cantitatea de fulgi de ovaz .
Peste fulgi se intinde albusul batut spuma si se presara deasupra lui fulgii de ovaz ramasi.
Se dau la cuptorul incins pana cand fulgii se rumenesc si albusul se intareste. Se fac foarte repede, eu i-am facut in 4 minute la sanwichmaker.
Cand este gata, se "indoaie" si la mijloc se poate unge cu miere.
Bezeaua asta cu fulgi de ovaz este deosebit de gustoasa si sanatoasa !
- 2 albusuri
- coaja de portocala
- 2 lingurite de miere
- 6 linguri fulgi ovaz
Folosim o tava mica, pe care se presara jumatatea din cantitatea de fulgi de ovaz .
Peste fulgi se intinde albusul batut spuma si se presara deasupra lui fulgii de ovaz ramasi.
Se dau la cuptorul incins pana cand fulgii se rumenesc si albusul se intareste. Se fac foarte repede, eu i-am facut in 4 minute la sanwichmaker.
Cand este gata, se "indoaie" si la mijloc se poate unge cu miere.
Bezeaua asta cu fulgi de ovaz este deosebit de gustoasa si sanatoasa !
Bucura-te de portia ta de sanatate!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu