BROWNIE INTENS
Este un tort intens, special si aromat.
Dupa ce s-a zvantat putin se cresteaza din loc in loc si se insiropeaza incercand sa fie patrunsa fiecare particica a sa. Se toarna putin sirop si sub el, in tava pe care este asezat, caci il va absorbi.
Apoi se glazureaza cu prima glazura care este moale si subtire.
Iar apoi cu cea de-a doua glazura care ii redefineste aroma puternica de rom si portocale.
Se decoreaza cu ciocolata alba si neagra.
Se lasa la rece...si se serveste cu incredere! Este minunat !
Blat (asemanator cu cel de negresa )
- 350 g zahar
- 200g margarina
- 200 g faina
- 200 ml lapte
- 200g ciocolata rupta in patratele
- 5 linguri de cacao
- 4 oua
- 1 praf de copt
- rom
Sirop
Blatul se face topind margarina pe foc cu zaharul, laptele. Dupa ce se racoresc putin se adauga galbenusurile, faina, praful de copt stins in zeama de lamaie si desigur...albusurile batute spuma.- 250 ml apa
- zahar ( dupa preferinta)
- esenta de rom - cat mai multa
- 100 g ciocolata (neagra sau cu lapte)
- 50 g unt sau margarina
- esenta de rom
Glazura II
- 200g ciocolata ( neagra sau cu lapte - eu am folosit din ambele sortimente)
- esenta de portocale
- coaja de portocale
- esenta de rom
Dupa ce s-a zvantat putin se cresteaza din loc in loc si se insiropeaza incercand sa fie patrunsa fiecare particica a sa. Se toarna putin sirop si sub el, in tava pe care este asezat, caci il va absorbi.
Apoi se glazureaza cu prima glazura care este moale si subtire.
Iar apoi cu cea de-a doua glazura care ii redefineste aroma puternica de rom si portocale.
Se decoreaza cu ciocolata alba si neagra.
Se lasa la rece...si se serveste cu incredere! Este minunat !
1. Brownie in cuptor
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu