- 8 linguri de ulei
- 8 linguri de zahar
- 8 linguri rase de bulion
- 1,4 kg faina
- 4 lingurite de bicarbonat stins cu zeama de lamaie
Folosirea sau nu a siropului este alegerea ta.
Daca vei face o budinca si o vei turna cat este fierbinte peste foi, dupa care vei acoperi prajitura, foile se vor inmuia de la sine .
Daca folosesti o crema pentru prajituri ( ex. Dr Oetker, Darling, etc - Crema pentru prajituri cu vanilie, etc) atunci e cazul sa faci si un sirop.
Un sirop care se asorteaza cu nuanta gustului foilor este cel de cafea - asta in cazul in care crema cu care umpli prajitura este de cacao .
Poti incerca si ceva mai dulce, un sirop de zahar cu putina coaja de lamaie sau esenta de lamaie, in cazul unei creme albe, de vanilie, lamaie, etc. ... depinde de preferinte.
Spor si ...pofta buna buna!
Bucura-te de amintiri prin clipe dulci !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu