Daca esti aici...poate ca..si tu ca si mine, iubesti sa daruiesti.

Daca nu, atunci pregateste-te sa te redescoperi... in lucrurile simple.

Enjoy...and give me a feedback!

joi, 8 ianuarie 2009

In curand ! ( dupa ce termin de invatat pentru facultate )

Comming up next cu.....

Sandwich de bezea cu fulgi de ovaz si turtitze dulci si aromate...facute la noul meu aparat minune, un Sandwich maker toast & grill, primit in dar de la niste oameni tare dragi mie..si care au avut grija sa am, chiar daca stau la camin, posibilitatea sa imi fac un gratarel din cand in cand. Ce nu stiau ei (dar i-am anuntat !) este ca...eu voi incerca sa fac alte bunatati cu ajutorul lui, caci dupa cum bine v-ati dat seama...nu carnitza este preferata mea.

Preview la ceea ce urmeaza :

1. Bezea cu fulgi de ovaz


2. Turtitze dulci si aromate rau de tot :)


3. Vedeta cu ajutorul careia le-am facut ( aplauze!) :



Bucura-te si pretuieste tot ce ai !

2 comentarii:

MAMAS IN BUCATARIE spunea...

Elisu:Un an nou fericit si bafta in ce ti-ai propus!Te felicit ca-ti place la bucatarie!(si eu am 2 foste studente ,care nu se omoara dupa bucatarie,desi au o mama fan bucatarie!este adevarat ca fac macar cariera!)oricum pe tine te felicit pt.asta!si astept reteta foilor cu bulion!si eu am facut-o mai in tinerete dar nu mai am reteta!Intradevar is f.bune si moi!te imbratisez!

Elisu mic spunea...

Iti multumesc din suflet draga mamica in bucatarie :) Si eu la randul meu le felicit pe fetitele tale si le urez mult succes. Poate intr-o zi, vor privi si ele cu drag si spre bucatarie...caci este o arta.

Reteta foilor cu bulion nu am pus-o gandindu-ma ca majoritattea persoanelor o au insa e o idee buna sa o postez caci eu am folosit cantitati usor diferite decat cele din retetele de pe net. Te pup si te mai astept pe blogul meu...ca sa iei reteta :) !